Cartofi la cuptor cu organe de miel

Articol scris vineri, 7 februarie 2014, de catre Luiza Cozmaniuc

557x418_cartofi-la-cuptor-cu-organe-de-miel-191773

Ingrediente

  • organele de la un miel (ficat, inima, plaman)
  • 1/2 kg cartofi
  • untura de porc
  • piper negru
  • usturoi
  • sare
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 90 minute

Mod de preparare reteta

– Taiem organele de miel in cuburi

– Cartofii se curata si se taie cuburi mari

– se face un sos in blender din 4 catei de usturoi- untura de porc(cca 4-5 linguri), sare, si mai mult piper negru)

– Punem in tava termorezistenta cartofii, organele si sosul deasupra- dam la cuptor incins cca 40 minute.

 

Pofta buna!!!!!!!!!!!!!

Articol preluat si modificat http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-la-cuptor-cu-organe-de-miel-39042.html

Acest articol a fost publicat în blog, retete. Salvează legătura permanentă.

Comentariile sunt închise.