Chifteluțe dietetice de vită la cuptor

Articol scris vineri, 6 noiembrie 2015, de catre Liliana Serediuc

 

 

Chifteluțe dietetice de vită la cuptorTipul rețetei: Antreuri
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 40 minute
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina

Ingrediente:

500 g carne de vită (de preferat fără pielițe și grăsime)
2 căței de usturoi
o linguriță sare
piper negru proaspăt măcinat
1 lingură pătrunjel (verde tocat)
3 linguri mărar (verde tocat mărunt)
3 fire de ceapă verde
2 ouă
2 linguri ulei de măsline

Preparare:

Etapa 1: Carnea de vită se dă prin mașina de tocat.

Se amestecă cu pătrunjelul, mărarul și ceapa verde tocată mărunt.

Adăugăm sare, piper, cele două ouă bătute și usturoiul pisat.

Amestecăm bine până la omogenizare.

Formăm chifteluțe și le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie pergament.

Etapa 2: Se stropesc cu uleiul de măsline.

Se coc la 180 grade C pentru 25-30 minute, în cuptorul preîncălzit.

Se servesc cu salată verde.

Etapa 3: Poftă bună!

 

 

Acest articol a fost publicat în industria carnii, retete. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>