Despre SAMCOM AS

SC SAMCOM AS S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 din dorinta de a comercializa la nivel national produse din carne. SC SAMCOM AS S.R.L. este distribuitor de carne de vita la nivel national avand un portofoliu considerabil de clienti.

In anul 2005 am hotarat externalizarea abatorizarii si achizitiei, SAMCOM AS specializandu-se cu distributia la nivel national a carcasei de vita si produselor rezultate din transare.

Astfel, pentru a oferi produse de calitate, achizitia, abatorizarea si transarea, sunt implementate progresiv pentru SC SAMCOM AS S.R.L.

ransarea si abatorizarea se fac in unitati care corespund standardelor europene, cu cele mai moderne spatii si utilaje:

  • Abatorul este de categoria A si a primit avizul celor mai de elita clienti din tara in urma inspectiilor de colaborare
  • Sala de transare are un flux tehnologic avansat care asigura produse transate de calitate si diversitate.

Gama de produse si subproduse din carne de vita si oaie este comercializata sub diferite forme de ambalare: ambalate individual, vidate (caserole vacumate), vrac (in naveta tip Euro – refrigerate sau congelate). Sistemul implementat, ISO 22000:2005, urmareste si asigura CALITATE LA CEL MAI BUN PRET FARA COMPROMIS.

Fluxul continuu de abatorizare este asigurat de achizitii din tara dar si din ferma noastra proprie care a fost infiintata in anul 2006. Misiunea fermei este cresterea si ingrasarea taurasilor destinatati abatorizarii.

In acest scop, firma are culturi de furaje, care asigura o hrana sanatoasa si ecologica ce da savoare si gust carnii.

De asemenea, detinem parc de autoutilitare frigorifice pentru transportul marfii la clientii nostri.

Cei care doresc sa ne contacteze accesati aceasta pagina.