Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Articole publicate de: Gabi
← Older postsCiprian Claudiu Gologan
ianuarie 22, 2013 Posted in angajati, angajati contact | Lasă un comentariuMihai Ciobanu
ianuarie 21, 2013 Posted in angajati, angajati contact | Lasă un comentariuMarian Barbieru
ianuarie 16, 2013 Posted in angajati, angajati contact | Lasă un comentariuLivanu Relu
ianuarie 12, 2013 Posted in angajati, angajati contact | Comentarii opriteLivanu Emil
ianuarie 7, 2013 Posted in angajati, angajati contact | Lasă un comentariuCatalin Mazilu
ianuarie 3, 2013 Posted in angajati, angajati contact | Lasă un comentariuRaluca Tipu
ianuarie 2, 2013 Posted in angajati, angajati contact | Lasă un comentariuTipu Stefan
ianuarie 1, 2013 Posted in angajati, angajati contact | Lasă un comentariuBIFTEC TARTAR
iulie 4, 2012O reteta care nu suna prea bine la prima citire, fiind vorba de carne cruda, insa daca va faceti curaj sa o incercati sunt sigura ca o sa va placa. Ingrediente pentru Biftec tartar 200 gr muschi de vita 2 … Continuarea
Posted in Uncategorized | Tagged MIHAELA 04.07.2012 | Lasă un comentariuianuarie 25, 2012
Tocanita de vacuta cu pere Retete culinare pentru copii de peste 6 ani Ingrediente: 80 ml miere, sucul de la o lamaie, 2 pere taiate felii, 1 lingurita scortisoara, 2 linguri ulei de masline, 2 kg carnita de vitel taiata … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuretete carne vita
ianuarie 16, 2012salata cu vita e o minune Tocanita de vita cu vin rosu Salata cu vita e o minune, atunci cand iti iese. Pentru asta ai nevoie, in exact aceasta ordine, de : 2 fripturi speciale de vita taiate de un … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuALIMENTATIA NATURALA -CARNEA DE VITA
ianuarie 11, 2012Alimentatia naturala – carnea de vita Atunci cand musca dintr-un burger suculent sau cand taie dintr-un file, putini oameni realizeaza diferenta dintre carnea de vaca ce se comercializeaza in prezent si cea care servea ca hrana cu ceva timp in … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariunoiembrie 9, 2011
Totul despre friptura de vita Cum sa alegi bucata potrivita pentru reteta preferata si cum sa o gatesti perfect… Ce trebuie sa observi inainte sa cumperi • Nervurile Sunt vinisoare de grasime care inconjoara fibrele musculare si dau carnii un … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Tagged mihaela 09.11.2011 | Lasă un comentariupofta bunaaaaaa
noiembrie 8, 2011Fajitas cu vita Pentru cine a mai vazut-o aici: nu e o noutate, am mai postat aceasta reteta doar ca acum am reusit sa o imbunatatesc si m-am hotarat sa o repostez. Daca vedeti comentarii foarte vechi o sa stiti … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Tagged mihaela 08.11.2011 | Lasă un comentariuoctombrie 27, 2011
Cheeseburger 26octombrie 2011 Cheeseburgeri in viziunea mea: condimentati bine, aromati si suculenti. Si surpriza: branza e inauntru! Ingrediente 500 gr carne tocata (de vita, porc sau mixta) 100 gr cascaval 1 ceapa 1 ardei verde mic 2 lingurite rase adobo … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariu ← Older posts