Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Articole publicate de: Anca Sulea
Învaţă cum să alegi şi cum să găteşti carnea de viţel
martie 1, 2016O bucată de carne de vită poate proveni de la un viţel de lapte, de la un viţel tânăr, precum şi de la un bou ori de la un taur sau de la o viţică ori o vacă. Din al … Continuarea
Posted in angajati, carnea de vita | Tagged bou, calitate, roze, taur, vita, vitel de lapte, vitel tanar, vitica | Lasă un comentariuSupă de vită cu tăiței de casă
noiembrie 5, 2015Ingrediente – Supă de vită cu tăiței de casă 4-5 felii țelină 1 păstârnac 1 pătrunjel rădăcină 3-4 morcovi mici 1 ceapă mare sare apă 1 kg carne vită (cap de piept și rasol) Ingrediente tăiței de casă … Continuarea
Posted in carnea de vita, retete | Tagged reteta, supa, taitei de casa, vita | Lasă un comentariuCarnea de vită, benefică în menţinerea siluetei
octombrie 14, 2015Carnea este principala sursă de proteină din alimentaţia omului, proteinele de origine animală sunt de calitate superioară şi conţin toţi aminoacizii esenţiali, aminoacizi pe care corpul uman nu-i poate sintetiza. Carnea de vită este o sursă indicat de fier. … Continuarea
Posted in carnea de vita | Tagged alimentatie, bio, carne, organism, proteine, silueta, vita, vitamine | Lasă un comentariuFălcuțe de vită cu legume
septembrie 2, 2015Fălcuțele de vită se curăță de grăsimi și pielițe și se pun într-un vas. Peste carne se pune o marinată făcută din vin rosu și legume. Se acoperă cu folie de plastic și se ține în frigider peste noapte, pentru … Continuarea
Posted in retete | Tagged falcute, legume, reteta, vita | Lasă un comentariu