Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Articole publicate de: Luiza Cozmaniuc
← Older postsAntricot dezosat la gratar cu sos Bearnaise
septembrie 5, 2014Ingrediente antricot dezosat feliat de mânzat 720 g ou 8 buc unt 60 g tarhon proaspăt 10 g ceapă echalote 20 g oțet 10 ml piper boabe Horeca Select 1 g vin alb 50 ml sare Horeca Select dupăgust Mod … Continuarea
Posted in blog, retete | Comentarii opriteCarne de vită feliată cu cremă de trufe
august 29, 2014Ingrediente 1kg antricot de vită 300g cremă de trufe 4 linguri smântână de gătit sare, piper 2 mâini frunze de rucola 80g de parmezan, feliat subțire ulei de măsline Mod de preparare 1. Frige antricotul pe grătarul încins și asezonează-l … Continuarea
Posted in carnea de vita, retete | Lasă un comentariuFelii de vita cu sos de vermut alb
august 15, 2014Aceste felii de vita cu sos de vermut alb s-au dovedit a fi o mancarica foarte pe gustul nostru, o reteta cu carne de vita care se face usor si foarte rapid, de aceea dorec sa v-o propun si voua. … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuFriptura inabusita de manzat
august 8, 2014Aceasta friptura va fi gata in 2 ore. Folosim urmatoarele ingrediente: 1,2-1,5 kg rasol feliat de manzat (antricot) 2-3 morcovi 2 cepe mici 1 feliuta de telina 4-5 catei de usturoi 5 linguri de ulei 3 linguri ketchup 2-3 foi … Continuarea
Posted in blog, retete | Comentarii opriteOssobuco alla milanese
februarie 21, 2014Ossobuco alla milanese sau ossobuco in bianco. Am ales sa fac aceasta varianta de ossobuco in sos “natur”, daca pot sa-i zic asa – adica nu contine decat foarte putine rosii – pentru ca astfel, aromele lasate de maduva din … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuCreier pane
februarie 14, 2014Ingrediente 500 gr creier 1-2 oua faina sare piper 25 ml otet apa Creierul se spala si se curata. Se pune la fiert 1 litru apa cu 25 ml otet si 1 lingurita sare, cand apa da in clocot se … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuCartofi la cuptor cu organe de miel
februarie 7, 2014Ingrediente organele de la un miel (ficat, inima, plaman) 1/2 kg cartofi untura de porc piper negru usturoi sare Portii: 4 Timp de preparare: sub 90 minute Mod de preparare reteta – Taiem organele de miel in cuburi – Cartofii … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuLasagna
ianuarie 17, 2014E inutil sa-i mai fac vreo reclama, lasagna e lasagna si cred ca nu exista cineva caruia sa nu-i placa sau sa nu fi gustat vreodata. Ingrediente 8 foi lasagna (Barilla am folosit) 1 portie ragu 100 gr parmezan … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuMedalioane de vita cu zbarciogi si sos
decembrie 13, 2013Timp de gătire 60 Minute Complexitate Medie Ingrediente 1 mana de frunze proaspete de cimbru 8 medalioane de vita a cate 85 g fiecare ulei de masline 2 maini de zbarciogi uscati sare de mare si piper negru proaspat … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuTaiata de muschi de vitel cu rucola si grana-Tagliata di manzo con rucola
decembrie 6, 2013Cuvantul taiata vine de la modul in care se taie la sfarsitul gatirii carnea care de obicei este un muschiulet de vitel sau chiar vrabioara, groasa de aproxinativ 4-5 cm, prajita intr-o tigaie, in asa fel incat la exterior sa … Continuarea
Posted in blog | Comentarii opriteGnocchi la cuptor cu sos bolognese
noiembrie 29, 2013Ca niste mici galusti, facute din gris, faina, pesmet sau cartofi, simple sau combinate cu oua, branza sau legume, gnocchi reprezinta o alternativa delicioasa si un pic mai usoara pentru paste. Deosebit de populare in bucataria italiana, micile galusti sunt … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuFrigarui de miel
noiembrie 22, 2013Ingrediente 300 gr carne miel (pulpa) 1/2 lamaie 4 linguri ulei masline 3 fire patrunjel chili sare, piper 1/2 ardei rosu mare 1 ardei verde 1 ceapa mica rosie Bucati: 5 frigarui; Portii: 2 Preparare Carnea o taiem cubulete. … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuCarne de vita in glazura de portocale
noiembrie 15, 2013Carnea de vita este foarte buna. Nu are grasime, si pentru o cina este perfecta, iar sosul de portocale da o arome aparte.Cei ce iubesc gustul dulce-acrisor vor fi placuti surprinsi de aceasta reteta. Ghimbirul este unul dintre cele mai … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuVrabioara de vita la gratar
noiembrie 8, 2013Vrabioara este carnea din regiunea salelor vitei, care este foarte buna pentru gratar deoarece lipsesc acele fascii, pielitele din muschi care sa se intaresc cand prepari carnea de vita si o fac greu de mestecat. Ingrediente – 4 bucati de … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuSaltimbocca Alla Romana
noiembrie 1, 2013Saltimbocca inseamna “sare in gura”, adica se face atat de repede si e atat de buna incat practic va sare singura, direct in gura. Am completat-o cu un sosulet delicios pe baza de vin si supa de pui si inviorat … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariu ← Older posts