Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Articole publicate de: eunicia
Tocăniță de vită în stil grecesc
februarie 21, 2014Slow, slow food Stifado este tocanita greceasca cu mult arpagic. In weekend am pregatit acest stifado de vita, cu mici adaptari (am folosit coaste de vita si ceapa normala in loc de arpagic). A rezultat o tocanita aromata, dulce-acrisoara (dulce … Continuarea
Posted in blog, retete, Uncategorized | Lasă un comentariuFriptură de vită la cuptor
decembrie 6, 2013Pofta buna ! Ingrediente 1 kg carne de vita macra (muschi, pulpa) 3-4 cepe rosii 1 punga mazare verde congelata (400 g) 400 ml vin rosu (semidulce) 50 g unt coriandru cimbru sare piper zahar 50 ml ulei de … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuFriptură de vită la cuptor, cu legume
noiembrie 21, 2013Ingrediente: 1,4 kg carne de vita 2 cepe mici, rosii 5 catei de usturoi 300 gr. rosii cherry, sau de care aveti, dar mai mici 2 ardei grasi, nu foarte mari 3 morcovi mici 50 ml. ulei de masline, sau … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuFriptură de vițel la tavă
noiembrie 14, 2013Ingrediente necesare pentru friptura de vițel la tavă: 1 kg carne de vitel 2 morcovi o ceapă 5 căței de usturoi o țelină o roșie ulei de măsline sare piper rozmarin boia Pentru sos: pătrunjel, 100 g smântână sau iaurt … Continuarea
Posted in carnea de vita | Lasă un comentariuCarne de vită în sos de alune și chili
octombrie 21, 2013EL- lingură mare TL- lingură mică Ingrediente: 400g carne de vită 5EL sos de soia 2EL sos de susan 1/2 TL praf de chili 2+1/2 EL ulei 1/2 baston … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuPOEZIA FIRMEI
martie 29, 2013DOAMNE, BINECUVÂNTEAZĂ…. (Simion Felix Marțian) Venim şi azi la Tine, Sfinte Tată, Aşa cum prin Cuvânt ne-ai învăţat, Ca printr-o rugăciune-nflăcărată Şi cu credinţa care ne-a fost dată Să-Ţi cerem sprijin binecuvântat. Tu eşti din veşnicie Stânca tare Şi Turn … Continuarea
Posted in blog | Lasă un comentariu