Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Articole publicate de: Marian Barbieru
← Older posts10 motive sa mananci carne de vita
noiembrie 17, 2015Cele mai noi trenduri in culturism sunt dietele fara carbohidrati pentru definire, si inlocuirea carnii de pui sau peste cu vita. Probabil ca vechii culturisti, precum Arnold Schwarzenegger sau Franco Columbu sunt amuzati de noile “descoperiri” de pe scena culturismului … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita | Lasă un comentariuGhid Bune Practici în alimentația publică
octombrie 30, 2015Ghid Bune Practici alimentatia publica
Posted in blog, industria carnii, Uncategorized | Lasă un comentariuProcesul de sacrificare al vitelor
octombrie 9, 2014 Posted in blog, industria carnii | Lasă un comentariuCarnea de vită în nutriţia de azi
martie 28, 2014În general, carnea este un aliment fundamental şi indispensabil nutriţiei umane. Iar canea de vită, consumată cu moderaţie, aduce multe binefaceri organismului. Carnea de vită slabă conţine cea mai … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita | Lasă un comentariuBeneficiile consumului de carne de vita
martie 28, 2014Beneficiile consumului de carne de vita Carnea de vita este clasata pe locul 3 alaturi de cereale si seminte, ca fiind un produs bogat in fier. Este considerata alimentul cu cea mai mare cantitate de substante nutritive. Ajuta sistemul muscular sa devina … Continuarea
Posted in blog, industria carnii | Lasă un comentariuHamburger de vita (Retete din carne de vita)
februarie 28, 2014 Posted in blog, retete | Lasă un comentariuMANAGEMENTUL CALITĂȚII CĂRNII
februarie 21, 2014MANAGEMENTUL CALITĂȚII CĂRNII CALITATEA CARNII ANIMALELOR Carnea este definita ca “totalitatea portiunilor de macelarie ale animalelor si pasarilor ce sunt livrate publicului pentru a fi consumate”(Lawrie,1998). Carnea rezulta din evolutia tesutului muscular si adipos, de la sacrificarea animalului pana … Continuarea
Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuINDICATORII DE CALITATE AI CĂRNII ȘI PREPARATELOR DIN CARNE
februarie 3, 2014INDICATORII DE CALITATE AI CĂRNII ȘI PREPARATELOR DIN CARNE CARNE SI PREPARATE DIN CARNE Prin carne se intelege musculatura striata cu toate tesuturile cu care vine in contact: tesuturi conjunctive, nervi, vase de sange si ganglioni limfatici. Controlul sanitar … Continuarea
Posted in blog, industria carnii | Lasă un comentariuCarne de vita cu orez
ianuarie 28, 2014 Posted in blog, retete | Lasă un comentariuCum se fragezeste carnea de vita?
decembrie 9, 2013Carnea de vită se frăgezeşte cel mai bine dacă se ţine la marinat. Marinata trebuie să conţină neapărat un ingredient acid cum este oţetul, vinul sau zeama de lămâie. De asemenea nu trebuie să lipsescă uleiul şi sarea. Restul condimentelor … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, Uncategorized | Lasă un comentariuVita cu smantana si ciuperci
noiembrie 19, 2013Vita cu smantana si ciuperci din: vin, supa de vita, ulei de masline, pulpa de vita, ciuperci, unt, usturoi, smantana, faina, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 100 ml vin alb 200 ml supă de … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuPulpa de vita la cuptor
noiembrie 11, 2013 Posted in blog, retete, Uncategorized | Lasă un comentariuENCEFALOPATIA SPONGIFORMA BOVINA (ESB)
noiembrie 8, 2013Click aici pentru descărcarea materialului
Posted in blog, carnea de vita, Uncategorized | Lasă un comentariuTOTUL despre transportul animalelor vii
octombrie 11, 2013Click pentru descărcarea materialului
Posted in animale vii, blog, Uncategorized | Lasă un comentariu