Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: octombrie 2009
Vacile in India
octombrie 28, 2009 Posted in bovine | Tagged bovine, India, vaca, veneratie, zeu | Comentarii opriteCompoziţia chimică a cărnii
octombrie 28, 2009Elemente chimice existente în carne Caracteristici APĂ Este aproximativ invers proporţională cu conţinutul de grăsime Conţinutul ei variază după vârstă, stare de îngrăşare In apă se dizolvă componentele chimice din carne SUBSTANŢE PROTEICE De calitate superioara Au valoare biologica mare … Continuarea
Posted in bovine | Tagged apa, carne, compozitie chimica, lipide, minerale, substante proteice, vitamine | Comentarii opriteLECTURA despre… Carnea de vită
octombrie 28, 2009O dată ce stăpâniţi arta de a prepara fiecare bucată de carne, aceea pe care a-ţi aleso va fi mai uşor de pregătit. Iată o foarte scurtă trecere în revistă a principalelor bucăţi delicioase. ANTRICOT/CEAFĂ: Se află în regiunea intercostală. … Continuarea
Posted in bovine | Tagged antricot, carnea de vita, ceafa, coastel, culoare, fileu, grasime, miros, suc, textura | Comentarii oprite