Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: februarie 2011
Furajarea animalelor cu carne rosie
februarie 25, 2011Consumatorii incep sa acorde o atentie sporita carnii rosii, in speta carnii de vita, atât din punct de vedere al compozitiei, cât si al aspectului, in incercarea de a gasi surse de alimente tot mai sanatoase. Carnea de bovine este … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuTRANŞAREA, DEZOSAREA ŞI ALESUL CĂRNII
februarie 21, 2011TRANŞAREA, DEZOSAREA ŞI ALESUL CĂRNII Tranşarea este operaţia prin care carcasele, jumătăţile sau sferturile de carcasă sunt împărţite în porţiuni anatomice mari. Dezosarea este operaţia prin care carnea se desprinde de pe oase. Alesul cărnii este operaţia de separare a … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Tagged DEZOSAREA SI ALESUL CARNII, TRANSAREA | Lasă un comentariuFermierii pot beneficia de de pana la 1,6 milioane de euro pentru infiintarea sau modernizarea fermelor mixte
februarie 18, 2011Solicitantii de fonduri europene pot beneficia de pana la 1,6 milioane de euro pentru infiintarea sau modernizarea fermelor mixte, prin care se pot creste animale si realiza culturi vegetale (grau, porumb, lucerna, etc.), in cadrul unei singure investitii, se arata … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuSeulul suspecteaza ca in Coreea de Nord exista o epidemie de febra aftoasa
februarie 14, 2011Seulul crede ca Phenianul incearca sa tina in frau o epidemie de febra aftoasa izbucnita pe teritoriul nord-coreean, dupa ce boala a fost detectata in luna noiembrie, in mai multe ferme sud-coreene, scrie presa internationala. Potrivit surselor oficiale sud-coreene, regimul … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuTransarea pieselor de vita
februarie 8, 2011Un curs al companiei Buckhead Beef Company. Carcasa de vita este sectionata conform standardelor SUA.
Posted in transare | Lasă un comentariuManusi de protectie la taiere
februarie 8, 2011O demonstratie a manusilor ce protejeaza contra taierii accidentale in timpul transarii carnii (nu si a inteparii).
Posted in transare | Lasă un comentariu