Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: aprilie 2011
munca in echipa……..
aprilie 29, 2011In aceste vremuri nu tocmai linistite, cand intreaga lume e doar grabita si traieste intr-o forfota de nedescris, acum ceva timp am gasit un loc de munca mai mult decat potrivit cu ceea ce imi doream eu……o firma in plina … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuMacelaria = o afacere pe cale de disparitie ?
aprilie 29, 2011“Ziua de 24 ianuarie 1905 va ramane adanc intiparita in inimile noastre, pentru ca in aceasta zi comerciantii macelari de la un capat la altul al tarei, s-au adunat, pentru intaia data, in Capitala Regatului, pentru asi da mana infratirei … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuReteta : Ciorba de Burta
aprilie 29, 2011Ciorba de burtă Ingrediente : 1.2 kg burtă vită prefiartă 1 os vită 1 1/2 morcovi 1 gulie 2 rădăcini pătrunjel 1 fir ţelină 1 lingură piper boabe 2 foi dafin 1/2 ardei roşu 1 ardei iute 400 gr. smântână … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuMuschiulet de vitel cu piper verde – Filetto al pepe verde
aprilie 29, 2011O reteta delicioasa din carne de vitel Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuCiorba de vitel
aprilie 27, 2011CIORBA DE VITEL Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuPrinderea vacilor salbatice
aprilie 21, 2011Terenul de cautare este pietros. Pentru a-si da seama de prezenta si diretia animalelor calaretii verifica niste semne puse anterior, si urmele lasate. Au prins doua vaci la poalele unui deal. Dupa ce sunt legate si imobilizate sunt legate fiecare … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuVitel in sos picant
aprilie 19, 201119 Aprilie 2011 Visam demult la vitelul pregatit in acest mod si ieri mi-am cumparat carne de vitel ca sa nu mai am nicio scuza sa tot aman. Se serveste cu orez fiert (in care puteti adauga fasole rosie fiarta) … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuPrelucrarea pielii de bovine
aprilie 12, 2011Pas 1 Pielea intreaga se taie in jumatate pentru a fi mai usor de manevrat. Pas 2 Pieile se introduc intr-un dispozitiv rotativ pentru indepartarea firelor de par, folosind apa si compusi chimici. In acest pas pielea se si decoloreaza. … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariu