Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: iunie 2011
OILE SCOTIENE
iunie 28, 2011Familie de oi pe insula Skye Avem si noi suficiente oi, si la tara dar si pe autostrada. Cu toate acestea, pot spune cu mana pe inima ca nu s-au vazut nicaieri oi asa haioase ca cele scotiene. Nu e doar modul … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuCURIOZITATI DESPRE VACI
iunie 15, 2011CURIOZITATI DESPRE VACI De ce vacile nu pot dormi? Cum e posibil acest lucru? Cât lapte produce o vacă într-un an? Dar într-o viaţă? E adevărat că dacă arunci o vacă din avion, obţii lapte praf? Cate rase de vacă … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuVACILE SCOTIENE
iunie 14, 2011Scotia are o gama de habitaturi mai variata decat aproape orice alta tara de marime comparabila, ceea ce o face o locatie ideala pentru pasionatii de pasari si de fauna, in general, din intreaga lume. Fauna si animalele domestice joaca … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuDespre BIZON
iunie 7, 2011Bizonul American este cel mai mare animal terestru din America de Nord. Masculii pot ajunge pana la 1.8 m si pot avea o greutate intre 450-900 kg. Femelele sunt in jur de 1.5 m si cantaresc intre 350-450kg. Bizonul are … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariu5 Lucruri Interesante Despre Hamburger
iunie 7, 20115 Lucruri Interesante Despre Hamburger In ciuda faptului ca este considerat “junk food”, hamburgerul este unul din cele mai consumate preparate din Occident, devenind, fara doar si poate, mancarea traditionala a Statelor Unite. Iar daca esti un mare fan al … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Tagged 5 Lucruri Interesante Despre Hamburger | Lasă un comentariuPilaf cu rasol de vitel / Risotto alla milanese con ossibuchi
iunie 6, 2011Ingrediente/Ingredienti: 400gr. orez/ 400 gr. riso sofran 1 plic/1 bustina zafferano 2 linguri de rosii taiate /2 cucchiai di polpa di pomodoro zeama multa de carne sau apa cu vegeta/ abbondante brodo di carne o di dado 2 pahare … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Comentarii oprite