Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: septembrie 2011
SNITEL VIENEZ
septembrie 27, 2011Snitel vienez 23 Septembrie 2011 Categorii: Retete din Germania si Austria, Retete de mancaruri cu carne, Retete cu carne de vitel sau vita Aflati acum toate secretele unui snitel fraged si delicios de vitel. Pentru reusita tineti cont de urmatoarele: bateti cotletele … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuDESPRE CARNEA DE VITA
septembrie 27, 2011august 16, 2011Agro FMŞTIAŢI CĂ Ce trebuie să ştiţi despre carnea de vită O carne de bou sau de vacă, sănătoasă şi de bună calitate, trebuie, cănd o pipăi, să fie vârtoasă. Fapt ce nu trebuie pierdut din vedere este … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuRasa Charolaise
septembrie 19, 2011Gabarit şi date tehnice : Şeptelul Charolais francez în cifre: «Vaci adulte : între 700 şi 1100 kg. «Tauri adulţi : între 1000 şi 1650 kg «Viţei de 7 luni : în medie între 275 şi 320 kg la femele; între 310 şi 360 … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuseptembrie 13, 2011
Vită în sos de muştar cu tarhon Ingrediente: ceapa, dafin, mustar, smantana, tarhon, ulei de masline, unt, vin alb, vita Carnea de vită are un gust aparte, mai profund şi mai dens, mai nobil şi totodată mai frust decât alte cărnuri “domestice”. Asocierea cărnii de vită cu sosuri … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuRULOU DE VRABIOARA
septembrie 13, 2011CONDIMENTE MAGHIRAN VITA 26 Iulie 2009 20:03Printează fără poze: Orice măcelar sincer şi experimentat îţi va spune că vrăbioara este una dintre cele mai fragede bucăţi de vită şi că merge de minune la grătar. Eu de data asta … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuVRABIOARA DE VITA
septembrie 13, 2011Iti trebuie: 800 g vrabioara de vita 100ml ulei de masline 50ml coniac 1 ceapa 1/2 nucsoara 2 foi de dafin 1 legatura patrunjel verde 4 rosii frunze de menta 4 cartofi 2 linguri unt 1 legatura ierburi aromate: tarhon, … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuChiftelute suedeze
septembrie 12, 2011Ingrediente Chiftele 500 gr carne mixta tocata trecuta de doua ori prin masina de tocat (350 gr pulpa de vitel + 150 gr carne de porc cu grasime) 2 galbenusuri 1 ceapa 1 felie mare paine fara coaja 50 … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuVacile din rasa Holstein
septembrie 5, 2011Cele mai importante pentru productia de lapte sunt reprezentantele raselor Holstein – Friesian, Ayrshire, Brown – Swiss, Guernsey si Jersey, stramosii acestor bovine provenind de pe continentul european. Cea mai mare bovina este cea din rasa Holstein, o vaca … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariu