Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: octombrie 2011
octombrie 27, 2011
Cheeseburger 26octombrie 2011 Cheeseburgeri in viziunea mea: condimentati bine, aromati si suculenti. Si surpriza: branza e inauntru! Ingrediente 500 gr carne tocata (de vita, porc sau mixta) 100 gr cascaval 1 ceapa 1 ardei verde mic 2 lingurite rase adobo … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuoctombrie 25, 2011
Tocanita de vitel cu ciuperci Pentru tocanita iti trebuie: • 700 g ceafa de vitel • 400 g ciuperci • 2 linguri ulei • 2 cepe tocate • sare • piper • 2 linguri unt • 200 ml vin alb … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuTocană din carne de vită
octombrie 24, 2011O reteta delicioasa de tocana din carne de vita din: carne de vita, slanina, ceapa, morcovi, bere, faina, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 900 g carne de vită tăiată cuburi 2 felii de slănină 2 cepe 2 morcovi 150 ml … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuoctombrie 24, 2011
Totul despre friptura de vita Cum sa alegi bucata potrivita pentru reteta preferata si cum sa o gatesti perfect… Ce trebuie sa observi inainte sa cumperi • Nervurile Sunt vinisoare de grasime care inconjoara fibrele musculare si dau carnii un … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuoctombrie 24, 2011
Fermele de vaci de carne Contextul actual Creşterea bovinelor este o activitate tradiţională a populaţiei din zona rurală şi în special din zona montană şi deluroasă. Diversitatea producţiilor pe care le realizează, consumul redus de energie şi natura furajelor pe … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuCarnea de vita in nutritia umana
octombrie 18, 2011Carnea de vita in nutritia umana In general, carnea este un aliment fundamental si indispensabil nutritiei umane. Cea de vita slaba contine cea mai mare cantitate de creatina, substanta raspunzatoare pentru cresterea masei musculare, ofera forta si energie … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuFICAT DE VITA CU CEAPA
octombrie 18, 2011FICAT DE VITA CU CEAPA Timp de preparare: 30 minute Ingrediente: 250 g ficat de vita, 5 cepe, cateva rosii(eu am folosit 6-7 rosii congelate, nu prea mari), 150 ml ulei, piper, ½ lingurita cimbru uscat, 100 ml apa, 1 … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariu4.000 de vaci alimenteaza prima centrala pe biogaz a Ucrainei
octombrie 17, 2011Cele 4.000 de vaci de la o companie de lactate din Kiev alimenteaza cu dejectiile lor prima centrala pe biogaz inaugurata in Ucraina, potrivit BusinessGreen. Centrala de cogenerare furnizeaza energie si caldura cu ajutorul motorului General Electric Jenbacher. … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuoctombrie 12, 2011
Ciorba de burta 18 Iulie 2009 Categorii: Retete romanesti, Retete de supe si ciorbe, Retete cu carne de vitel sau vita Sunt in intarziere azi cu reteta zilei, dar chiar acum am terminat ciorba de burta. Prima mea ciorba de burta! V-am spus … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuRASA BRUNA ALPINA (SCHWYZ)
octombrie 3, 2011ORIGINE SI FORMARE Provine din vechile populatii de taurine din zona muntilor Alpi, din care prin conditii foarte bune de exploatare si selectie riguroasa, a evoluat spre actualul tip de productie mixta. Rasa ca atare, apare in jurul … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariu