Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: ianuarie 2012
Rasa baltata cu negru romaneasca
ianuarie 30, 2012Rasa baltata cu negru romaneasca, a fost importata din vestul Europei (Danemarca, Olanda, Germania), obtinuta in ultimii 20-25 ani prin absortie cu rasele locale sau ameliorate (Simmental, Bruna). Este crescuta in Muntenia, Moldova si Ardeal. Vaca are o greutate de … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuRasa sura de stepa
ianuarie 30, 2012Rasa sura de stepa: cu o productie slaba de lapte, care variaza intre 1000-1200 litri anual. Din cauza productiei scazute de lapte si carne si prin faptul ca intra in calduri la o varsta mai mare decat celalalte rase, rasa … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuianuarie 25, 2012
Tocanita de vacuta cu pere Retete culinare pentru copii de peste 6 ani Ingrediente: 80 ml miere, sucul de la o lamaie, 2 pere taiate felii, 1 lingurita scortisoara, 2 linguri ulei de masline, 2 kg carnita de vitel taiata … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuMusaca de cartofi cu carne vita
ianuarie 19, 2012inspirata din bucataria turceasca, dar adaptata nitel Ingrediente 400 gr carne tocata de vita 8 cartofi mijlocii 50 gr margarina 1 ceapra putin ulei 50 gr branza telemea nu foarte sarata 3-4 linguri sos de rosii pesmet pentru tapetat tava … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuretete carne vita
ianuarie 16, 2012salata cu vita e o minune Tocanita de vita cu vin rosu Salata cu vita e o minune, atunci cand iti iese. Pentru asta ai nevoie, in exact aceasta ordine, de : 2 fripturi speciale de vita taiate de un … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuALIMENTATIA NATURALA -CARNEA DE VITA
ianuarie 11, 2012Alimentatia naturala – carnea de vita Atunci cand musca dintr-un burger suculent sau cand taie dintr-un file, putini oameni realizeaza diferenta dintre carnea de vaca ce se comercializeaza in prezent si cea care servea ca hrana cu ceva timp in … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariu