Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: mai 2012
Hagleitner
mai 30, 2012Hagleitner este o firma ce ofera produse de igienizare de inalta calitate cu un design aparte. Am apelat la serviciile lor. Urmatorul text este extras din prezentarea ofertei de miresme pentru Airfresh: – Miros de primăvară – inflorire, revenire la … Continuarea
Posted in blog | Lasă un comentariuFicatul, optim pentru anemici
mai 29, 2012Ficatul de pui sau de vită este prima recomandare a nutriţioniştilor în prevenirea anemiei. În 100 g ficat se găsesc între 4 şi 12 mg fier uşor asimilabil. Ficatul de pui sau de vită este prima recomandare a nutriţioniştilor în … Continuarea
Posted in blog | Comentarii opriteCOSTITE DE VITA LA GRATAR
mai 25, 2012 Posted in blog | Lasă un comentariuCarnea de vita in nutritia umana
mai 18, 2012In general, carnea este un aliment fundamental si indispensabil nutritiei umane. Cea de vita slaba contine cea mai mare cantitate de creatina, substanta raspunzatoare pentru cresterea masei musculare, ofera forta si energie (cea mai slaba este pulpa de vita sau … Continuarea
Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuPlacinta italiana
mai 17, 2012Ingrediente: circa 700 de grame de cartofi, o bucatica de unt, o lingura, doua de parmezan ras, 100 de grame de costita, 500 de grame de carne de vaca macra tocata cu satarul in bucatele mici, o legatura de … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuCornul – instrument de suflat
mai 17, 2012 Posted in blog | Lasă un comentariuVaca – animal sacru pentru hindusi
mai 11, 2012Sacralitatea vacilor îşi are originea în cultul arian (iranian) antic. Acest popor aryan a migrat în perioada epocii de fier timpurii, atât spre est cât si spre vest, ocupând noi teritorii, printre care şi cel de la izvoarele Gangelui. Aici … Continuarea
Posted in blog | Lasă un comentariumai 9, 2012
Musaca de spanac cu carne de vita Imagini Timp de gătire 90 Minute Complexitate Medie Ingrediente 1/2 kg carne de vitel 1 kg spanac 6 oua 2 cepe 2 linguri smantana 3 linguri faina 1 lingura cascaval ras. Mod de … Continuarea
Posted in blog | Comentarii opriteCea mai mare fermă de vaci din ţară
mai 4, 2012În comuna Gârbova (Sebeş) o companie cu capital olandez şi german – DN Agrar a început construcţia celei mai mari ferme de vaci de lapte din ţară. Iniţial ferma va adăposti 500 de vaci, iar capacitatea finală va fi de … Continuarea
Posted in blog | Lasă un comentariuRase de vaci. Limousine – rasa de carne
mai 3, 2012Rasa Limousine ste o rasă specializată pentru producţia de carne, cu o conformaţie corporală excepţională, de culoare acaju intens şi uniform pe tot corpul. Este specializată pentru producţia de carne, uşor de crescut, adaptată la toate tipurile de producţie carne: … Continuarea
Posted in blog | Comentarii oprite