Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: februarie 2013
taiata de muschi de vitel cu rucola si grana-tagliata di manzo con rucola e grana
februarie 22, 2013O reteta din muschiulet de vitel care se prepara rapid si are un gust special Continuarea
Posted in blog, retete, Uncategorized | Lasă un comentariuBucătăria românească-Ciorba de legume cu oase afumate
februarie 15, 2013 Posted in retete, Uncategorized | Lasă un comentariuLinie automatizata pentru taieri de paletizare
februarie 15, 2013 Posted in industria carnii, Uncategorized | Lasă un comentariuDepozit frigorific cu autoservire
februarie 8, 2013 Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuPrezentare Mast Explorer
februarie 8, 2013 Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuCâteva REGULI ELEMENTARE DE IGIENĂ pe timpul producției
februarie 4, 2013În timpul proceselor de preparare a produselor alimentare, personalul nu va purta bijuterii, ceasuri, telefoane mobile etc. Personalul care participă la activitatea de producție va purta echipament de protecție (bonetă, halat, șort, încălțăminte) curat și igienizat. – Echipamentul trebuie … Continuarea
Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuTehnologia prelucrării cărnii de calitate – CAPITOLUL 1
februarie 1, 2013PRODUCŢIA DE CARNE ŞI VALORIFICAREA ACESTEIA 1.1. Importanţa economică şi trofico-biologică a cărnii pentru alimentaţia raţională a omului Dintre toate produsele de origine animală, carnea este considerată producţia principală atât sub aspect valoric, cât şi nutritiv. Datorită nivelului proteic ridicat … Continuarea
Posted in industria carnii | Lasă un comentariu