Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: mai 2013
← Older postsHow To Make Great Beef Stew, Fast & Easy
mai 31, 2013 Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuBEEF CANNELLONI RECIPE
mai 31, 2013 Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuNumarul de animale sacrificate a crescut cu aproape 62%
mai 29, 2013Numarul animalelor sacrificate a inregistrat, in martie, o crestere, comparativ cu aceeasi perioada din 2012, rezultate pozitive fiind consemnate la bovine (+8,9%), porcine (+4,6%), ovine si caprine (+61,8%), arata datele provizorii publicate, joi, de catre Institutul National de Statistica /INS/. … Continuarea
Posted in noutati | Lasă un comentariuFicat de vitel
mai 29, 2013Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 6 portii 600 gr ficat vitel, 60 gr unt, 2 gr sare, 2 linguri smantana, 1-2 linguri zeama de lamaie , 1 lingura faina, 2 mere acrisoare, 2 bucati ceapa (mai mare), o lingura coniac, … Continuarea
Posted in blog, retete, Uncategorized | Lasă un comentariuPower in Action – Tractors and farm machines at work
mai 24, 2013 Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuBraised beef with Barolo wine – Italian recipe
mai 24, 2013 Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuBeef stew – original Italian recipe
mai 24, 2013 Posted in Uncategorized | Lasă un comentariumai 22, 2013
Vita Cu Morcovi Si Cartofi la Slowcooker Timp de pregatire: 00:20 ore Timp de gatire: 07:00 ore Timp Total: 07:20 ore Numar portii: 4 portii Grad de dificultate: usor Ingrediente: 750 de grame de carne de vita taiata in cubulete (pulpa am folosit eu) 2 linguri de ulei … Continuarea
Posted in retete, Uncategorized | Lasă un comentariumai 22, 2013
Vita Cu Morcovi Si Cartofi la Slowcooker Timp de pregatire: 00:20 ore Timp de gatire: 07:00 ore Timp Total: 07:20 ore Numar portii: 4 portii Grad de dificultate: usor Ingrediente: 750 de grame de carne de vita taiata in cubulete (pulpa am folosit eu) 2 linguri de ulei … Continuarea
Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuEuromonitor: Producția de carne a României a fost de 1.198.000 tone
mai 22, 2013Potrivit datelor Euromonitor, solicitate de redacția revistei Fabrica de Carne, producția națională de carne a României, în anul 2012, a fost de 1.198.200 de tone. Defalcat, situația producției este următoarea Vită/vițel: 191.600 t. Oaie/capră: 73.300 t. Porc: 551.100 t. Pui: … Continuarea
Posted in noutati | Lasă un comentariuCotlete de miel în crustă de verdeţuri cu cartofi boulangere şi dovlecei provensal
mai 22, 2013O reteta delicioasa de Cotlete de miel în crustă de verdeţuri cu cartofi boulangere şi dovlecei provensal din: cotlete de miel, supa de pui, cimbru, rozmarin, usturoi, ceapa, cartofi, paine veche, parmezan, patrunjel, cimbru, coriandru, rozmarin, mustar, dovlecei, rosii cherry, … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuCarne de vita Kobe
mai 21, 20131 kilogram de carne de vită Kobe costă peste 200 de euro De ce este această carne atât de scumpă? Carnea de vită Kobe, originară din Japonia, este o delicatesă în toată lumea datorită texturii cărnii şi frăgezimii ei. Grăsimea … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, industria carnii | Lasă un comentariuCarnea de vita in nutritia umana (partea II)
mai 17, 2013Transare si cumparare Carnea de bovine se transeaza obtinandu-se sortimente de diferite calitati (si preturi); astfel, pe spate se disting muschiul, antricotul si vrabioara, considerate specialitati; urmeaza carnea de “gatit”, cuprinzand spata (pulpa din fata) si pulpa (considerate de calitate … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita | Lasă un comentariu