Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: iunie 2013
Lucescu Marcel
iunie 28, 2013 Posted in angajati, angajati contact | Lasă un comentariuHOW TO MAKE MONGOLIAN BEEF
iunie 28, 2013http://www.youtube.com/watch?v=YpdNYcY1lis
Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuBeijing Beef Recipe
iunie 28, 2013http://www.youtube.com/watch?v=3Zm-Ol0UrSM
Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuPavel Denisia
iunie 28, 2013 Posted in angajati, angajati contact | Lasă un comentariuRulou din carne de vită cu brânză feta
iunie 21, 2013http://www.youtube.com/watch?v=O2jvIkVbG3M
Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuFriptura de vita
iunie 21, 2013http://www.youtube.com/watch?v=ja8ZzotzAQ4
Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuNu exista reteta complicata pentru carnea de vita
iunie 20, 2013Cativa cititori mi-au scris intrebandu-ma in legatura cu un subiect care m-a preocupat si pe mine intr-o vreme. Este vorba despre cum sa gatesti carnea de vita fara sa iasa sub forma de “talpa de bocanc”. Adica tare, gumata si … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuTocanita de vita cu ciuperci
iunie 15, 2013Iti trebuie: 700 g pulpa de vita 400 g ciuperci 3 cepe 3 linguri ulei 4 catei de usturoi 100 g masline fara samburi 400 g rosii in bulion 3 ardei grasi 1 lingurita busuioc 1 lingurita boia de ardei … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuPielea de vaca a salvat viata unui bebelus
iunie 14, 2013Chirurgii din Liverpool au folosit o piele de vaca pentru a rezolva multiplele malformatii ale inimii unui bebelus, informeaza cotidianul Daily Record. Medicii au fost nevoiti sa intervina dupa ce Alisha Nuttall, de patru luni, s-a invinetit la fata, viata aflandu-i-se … Continuarea
Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuBuffalo Leather and Hides
iunie 14, 2013 Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuTocana de vita in sos de smantana
iunie 11, 2013Iti trebuie: 700 g carne de vita 250 g slanina afumata 2 cepe 300 ml smantana pentru gatit 150 ml vin alb sec 4-5 linguri ulei sare piper usturoi maghiran Pregatesti asa: Cureti cepele, le toci marunt si le … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuA VISIT TO A COW FARM
iunie 7, 2013 Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuCow Pow: Animal Feeding System
iunie 7, 2013 Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuBeneficiile consumului de carne de vită
iunie 5, 2013Nutriţioniştii ne recomandă să consumăm cel puţin odată pe săptămână acest tip de carne roşie. Pe lângă faptul că este cu mult mai slabă decât cea de porc (exceptând cotletul), specialiştii spun că are cea mai mare cantitate de substanţe … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita | Lasă un comentariuEFFILOCHÉ DE VITA CU BRUNOISE DE LEGUME SI ÉCRASÉ DE CARTOFI
iunie 4, 2013Fire de carne cu cuburi de legume si cartofi zdrobiti, in franceza fiecare termen ca ” effiloché” sau ” écrasé de cartofi ” ascunde in spate o reteta asa ca am pastrat … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariu