Monthly Archives: iunie 2013

Lucescu Marcel

Publicat în de andrei Posted in angajati, angajati contact | Lasă un comentariu

HOW TO MAKE MONGOLIAN BEEF

Publicat în de Ciprian Gologan

http://www.youtube.com/watch?v=YpdNYcY1lis

Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Beijing Beef Recipe

Publicat în de Ciprian Gologan

http://www.youtube.com/watch?v=3Zm-Ol0UrSM

Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Pavel Denisia

Publicat în de Catalin Mazilu Posted in angajati, angajati contact | Lasă un comentariu

Rulou din carne de vită cu brânză feta

Publicat în de Ciprian Gologan

http://www.youtube.com/watch?v=O2jvIkVbG3M

Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Friptura de vita

Publicat în de Ciprian Gologan

http://www.youtube.com/watch?v=ja8ZzotzAQ4

Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Nu exista reteta complicata pentru carnea de vita

Publicat în de andrei

Cativa cititori mi-au scris intrebandu-ma in legatura cu un subiect care m-a preocupat si pe mine intr-o vreme. Este vorba despre cum sa gatesti carnea de vita fara sa iasa sub forma de “talpa de bocanc”. Adica tare, gumata si … Continuarea

Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariu

Tocanita de vita cu ciuperci

Publicat în de andrei

 Iti trebuie: 700 g pulpa de vita 400 g ciuperci 3 cepe 3 linguri ulei 4 catei de usturoi 100 g masline fara samburi 400 g rosii in bulion 3 ardei grasi 1 lingurita busuioc 1 lingurita boia de ardei … Continuarea

Posted in blog, retete | Lasă un comentariu

Pielea de vaca a salvat viata unui bebelus

Publicat în de Ciprian Gologan

Chirurgii din Liverpool au folosit o piele de vaca pentru a rezolva multiplele malformatii ale inimii unui bebelus, informeaza cotidianul Daily Record. Medicii au fost nevoiti sa intervina dupa ce Alisha Nuttall, de patru luni, s-a invinetit la fata, viata aflandu-i-se … Continuarea

Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Buffalo Leather and Hides

Publicat în de Ciprian Gologan Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Tocana de vita in sos de smantana

Publicat în de andrei

  Iti trebuie: 700 g carne de vita 250 g slanina afumata 2 cepe 300 ml smantana pentru gatit 150 ml vin alb sec 4-5 linguri ulei sare piper usturoi maghiran Pregatesti asa: Cureti cepele, le toci marunt si le … Continuarea

Posted in blog, retete | Lasă un comentariu

A VISIT TO A COW FARM

Publicat în de Ciprian Gologan Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Cow Pow: Animal Feeding System

Publicat în de Ciprian Gologan Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Beneficiile consumului de carne de vită

Publicat în de andrei

Nutriţioniştii ne recomandă să consumăm cel puţin odată pe săptămână acest tip de carne roşie. Pe lângă faptul că este cu mult mai slabă decât cea de porc (exceptând cotletul), specialiştii spun că are cea mai mare cantitate de substanţe … Continuarea

Posted in blog, carnea de vita | Lasă un comentariu

EFFILOCHÉ DE VITA CU BRUNOISE DE LEGUME SI ÉCRASÉ DE CARTOFI

Publicat în de andrei

                Fire de carne cu cuburi de legume si cartofi zdrobiti, in franceza fiecare termen ca ” effiloché” sau ” écrasé de cartofi ” ascunde in spate o reteta asa ca am pastrat … Continuarea

Posted in blog, retete | Lasă un comentariu