Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: octombrie 2013
← Older postsTVA de 9% la carne pentru o piata de 1,7 miliarde de euro
octombrie 30, 2013Necesitatea reducerii Taxei pe Valoarea Adaugata (TVA) la carne, supravietuirea industriei carnii in contextul noilor provocari si deschiderea de noi piete de export pentru produsele romanesti au fost printre cele mai “fierbinti” teme de discutie dintre autoritati si jucatorii din … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, industria carnii, noutati | Lasă un comentariuoctombrie 30, 2013
Cum se găteşte carnea de vită Foarte mulţi prieteni mi-au mărturisit că se feresc să gătească vită, fiindcă animalele crescute la noi ar avea o carne tare şi aţoasă, iar carnea de vită argentiniană sau japoneză este mult prea scumpă. … Continuarea
Posted in Uncategorized | Tagged carne, samcom | Lasă un comentariuCarnexpo, ziua 4
octombrie 26, 2013 Posted in blog, carnea de vita, industria carnii | Lasă un comentariuCarnexpo, ziua 3
octombrie 25, 2013 Posted in blog | Lasă un comentariuCarnexpo, ziua 2
octombrie 24, 2013 Posted in carnea de vita, industria carnii | Lasă un comentariuCarnexpo 2013, ziua 1
octombrie 23, 2013 Posted in carnea de vita, industria carnii | Lasă un comentariuCarne de vită în sos de alune și chili
octombrie 21, 2013EL- lingură mare TL- lingură mică Ingrediente: 400g carne de vită 5EL sos de soia 2EL sos de susan 1/2 TL praf de chili 2+1/2 EL ulei 1/2 baston … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuAntricot dezosat la gratar cu sos Bearnaise
octombrie 18, 2013Ingrediente antricot dezosat feliat de mânzat 720 g ou 8 buc unt 60 g tarhon proaspăt 10 g ceapă echalote 20 g oțet 10 ml piper boabe 1 g vin alb 50 ml sare după gust Mod de preparare Într-o … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuLucruri pe care nu le stiai despre friptura de vita
octombrie 18, 2013In afara de vegetarieni, nu exista nicio persoana care sa refuze o masa ce contine o bucata de friptura calda, tocmai gatita, plina de mirodenii. Totusi, cate detalii stii depre acest fel de mancare, in afara de aspectul sau din … Continuarea
Posted in carnea de vita, retete | Lasă un comentariuCea mai mare inselatorie. Carnea de vita Kobe nu e cea adevarata
octombrie 18, 2013Revista Forbes darama mitul fripturilor scumpe cu eticheta “vita de Kobe”. Sunt o minciuna, cred editorii celebrei publicatii, iar motivul este unul simplu. Afla despre ce e vorba. Daca ti-ai permis vreodata sa comanzi la un restaurant in tara sau … Continuarea
Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuCarnexpo 2013
octombrie 12, 2013 Posted in noutati | Lasă un comentariuRed Angus Bulls Lorenzen Ranches Pendleton, Oregon
octombrie 11, 2013 Posted in Uncategorized | Lasă un comentariuTOTUL despre transportul animalelor vii
octombrie 11, 2013Click pentru descărcarea materialului
Posted in animale vii, blog, Uncategorized | Lasă un comentariuRulou din carne de vită cu brânză feta
octombrie 11, 2013 Posted in blog, retete | Tagged carne de vita, retete carne de vita | Lasă un comentariuEvaziunea în sectorul cărnii este de 230 de milioane de euro
octombrie 11, 2013Evaziunea fiscală în sectorul cărnii este de 230 de milioane de euro, după ce TVA a fost majorată la 24% (la mijlocul anului 2010 – n.r.), a declarat miercuri secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Achim Irimescu, la conferința națională … Continuarea
Posted in industria carnii, noutati | Lasă un comentariu ← Older posts