Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: noiembrie 2013
← Older postsGnocchi la cuptor cu sos bolognese
noiembrie 29, 2013Ca niste mici galusti, facute din gris, faina, pesmet sau cartofi, simple sau combinate cu oua, branza sau legume, gnocchi reprezinta o alternativa delicioasa si un pic mai usoara pentru paste. Deosebit de populare in bucataria italiana, micile galusti sunt … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariuBreaking down the eight primals of the beef carcass
noiembrie 29, 2013 Posted in blog, carnea de vita, industria carnii, retete | Lasă un comentariuBengali Beef Curry
noiembrie 29, 2013 Posted in blog, carnea de vita, industria carnii, retete | Lasă un comentariuBALTATA ROMANEASCA
noiembrie 28, 2013Rasa Baltata romaneasca a fost declarata in anul 1959, dupa o lunga perioada de absorbtie a trasaturilor din rasa Simmental din care au rezultat trasaturi noi. Baltata romaneasca a dobandit rapid popularitate, reprezentand in anul 1955, 37% din numarul de … Continuarea
Posted in agricultura, animale vii, blog, carnea de vita, industria carnii | 1 comentariuChinese Beef Broccoli Recipe
noiembrie 28, 2013 Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuBeef Curry – Bangladeshi Style
noiembrie 28, 2013 Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuVom putea exporta in China 500.000 de vaci si 4 – 5 millioane de oi
noiembrie 27, 2013Romania va putea exporta in China in jur de 500.000 de vaci si 4 – 5 milioane de oi, in conditiile in care, pe acest sector, efectivele au crescut foarte mult, la 14 milioane de capete, a declarat ministrul Agriculturii, … Continuarea
Posted in noutati | Lasă un comentariuFrigarui de miel
noiembrie 22, 2013Ingrediente 300 gr carne miel (pulpa) 1/2 lamaie 4 linguri ulei masline 3 fire patrunjel chili sare, piper 1/2 ardei rosu mare 1 ardei verde 1 ceapa mica rosie Bucati: 5 frigarui; Portii: 2 Preparare Carnea o taiem cubulete. … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuFriptură de vită la cuptor, cu legume
noiembrie 21, 2013Ingrediente: 1,4 kg carne de vita 2 cepe mici, rosii 5 catei de usturoi 300 gr. rosii cherry, sau de care aveti, dar mai mici 2 ardei grasi, nu foarte mari 3 morcovi mici 50 ml. ulei de masline, sau … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariunoiembrie 19, 2013
Legume umplute cu carne si orez 0Bucurati-va de toamna cu aceasta tava atractiva pentru toata familia. Umplutura e usoara fiind preparata cu carne de vita si mult orez. Sosul e delicios, fiindca am folosit deja cunoscutul sos de rosii in stil … Continuarea
Posted in retete, Uncategorized | Tagged carne vita | Lasă un comentariuMusaca greceasca cu vinete, carne de vita si sos bechamel
noiembrie 19, 2013Grecii sunt renumiti pentru bucataria lor traditionala deosebit de gustoasa si pentru savoarea preparatelor lor. Astazi va prezentam o reteta originala greceasca a celebrei lor Moussaka cu care dau gata turistii. Fotografia graieste de la sine cat de gustoasa poate … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuVita cu smantana si ciuperci
noiembrie 19, 2013Vita cu smantana si ciuperci din: vin, supa de vita, ulei de masline, pulpa de vita, ciuperci, unt, usturoi, smantana, faina, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 100 ml vin alb 200 ml supă de … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuO turma de miei
noiembrie 18, 2013 Posted in animale vii, blog | Lasă un comentariunoiembrie 15, 2013
Chop suey cu vita Posted in: Culinaria, Retete Chinezesti Tags: ardei iute, broccoli, bucatarie asiatica, bucatarie chinezeasca, ceapa, chop suey, ciuperci, coriandru, fasole verde, muguri de bambus, muguri de fasole, piper alb, retete asiatice, Retete Chinezesti, sos de soia, sos de stridii, telina, ulei de arahide, ulei de susan, usturoi, vin de orez, vita, zahar brun Am gatit aceasta reteta!0 Se crede ca “chop … Continuarea
Posted in carnea de vita, Uncategorized | Tagged carne vita | Lasă un comentariu