Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: decembrie 2013
La multi ani!
decembrie 31, 2013 Posted in blog, industria carnii | Lasă un comentariuBeef stew – original Italian recipe
decembrie 20, 2013 Posted in blog, carnea de vita, industria carnii, retete | Lasă un comentariuHow to Make Italian Braciole Stuffed Steak
decembrie 20, 2013 Posted in blog, carnea de vita, industria carnii, retete, Uncategorized | Lasă un comentariuEuropenii prefera carnea de porc
decembrie 19, 2013Cea mai mare parte a consumatorilor europeni (83 %) mananca carne cel putin de doua sau de trei ori pe saptamana, iar aproximativ 88% dintre acestia cumpara carne preambalata, potrivit unui raport al Comisiei Europene. Cea mai solicitata este … Continuarea
Posted in noutati | Lasă un comentariuMedalioane de vita cu zbarciogi si sos
decembrie 13, 2013Timp de gătire 60 Minute Complexitate Medie Ingrediente 1 mana de frunze proaspete de cimbru 8 medalioane de vita a cate 85 g fiecare ulei de masline 2 maini de zbarciogi uscati sare de mare si piper negru proaspat … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuMuschi de vita cu legume
decembrie 13, 2013 Posted in blog, industria carnii, retete | Lasă un comentariuAntonio Passarelli ne invata cum sa preparam carnea de vita! Super tipsuri!
decembrie 13, 2013 Posted in blog, industria carnii, retete | Lasă un comentariuCum se fragezeste carnea de vita?
decembrie 9, 2013Carnea de vită se frăgezeşte cel mai bine dacă se ţine la marinat. Marinata trebuie să conţină neapărat un ingredient acid cum este oţetul, vinul sau zeama de lămâie. De asemenea nu trebuie să lipsescă uleiul şi sarea. Restul condimentelor … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, Uncategorized | Lasă un comentariuIgienizarea in industria alimentara
decembrie 6, 2013 Posted in blog, industria carnii | Lasă un comentariuFriptură de vită la cuptor
decembrie 6, 2013Pofta buna ! Ingrediente 1 kg carne de vita macra (muschi, pulpa) 3-4 cepe rosii 1 punga mazare verde congelata (400 g) 400 ml vin rosu (semidulce) 50 g unt coriandru cimbru sare piper zahar 50 ml ulei de … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuMuschi de vita cu piper si sos bordelaise
decembrie 6, 2013Haideti sa punem la treaba demi-glace-ul la care am lucrat asa mult Muschiuletul de vita l-am facut simplu, in tigaie, aromat doar cu piper negru din belsug si rozmarin. La servire l-am stropit cu sos bordelaise, un sos brun bogat, cu aroma intensa, … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuTaiata de muschi de vitel cu rucola si grana-Tagliata di manzo con rucola
decembrie 6, 2013Cuvantul taiata vine de la modul in care se taie la sfarsitul gatirii carnea care de obicei este un muschiulet de vitel sau chiar vrabioara, groasa de aproxinativ 4-5 cm, prajita intr-o tigaie, in asa fel incat la exterior sa … Continuarea
Posted in blog | Comentarii oprite