Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: ianuarie 2014
Reteta Philips Multicooker – Friptura de vita
ianuarie 31, 2014 Posted in blog, carnea de vita, industria carnii, retete | Lasă un comentariuMuschi de vita cu legume
ianuarie 31, 2014 Posted in blog, bovine, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuCarne de vita cu orez
ianuarie 28, 2014 Posted in blog, retete | Lasă un comentariuChifteluțe dietetice de vită la cuptor
ianuarie 24, 2014Cele mai bune! Tipul rețetei: Antreuri Numarul de porții: 2 porții Timpul de preparare: 10 minute Timpul de gătire: 30 minute Gata în: 40 minute Dificultate: Foarte ușor Convertor uinitați de măsură Ingrediente: 500 g carne de vită (de preferat fără pielițe și grăsime) 2 … Continuarea
Posted in industria carnii, Uncategorized | Lasă un comentariuMusaca de vinete si carne de vita
ianuarie 24, 2014Pentru aceasta musaca am folosit legumele vedeta ale sezonului: vinete, dovlecei, ardei capia si rosii in combinatie cu carne tocata de vita – cum am mai spus, carnea de vita e mai putin grasa decat cea de porc, iar eu … Continuarea
Posted in industria carnii, Uncategorized | Lasă un comentariuBOVISmagazin EuroTier 2012 – Hanovra, Germania
ianuarie 24, 2014 Posted in agricultura, animale vii, blog, bovine, carnea de vita | Lasă un comentariuBroccoli cu carne de vita
ianuarie 24, 2014 Posted in blog, carnea de vita, industria carnii, retete | Lasă un comentariuPortionarea feliilor de carne folosind tehnologia laser
ianuarie 20, 2014Folosind tehnologia laser pentru a scana forma bucatii de carne iregulata, japonezii au reusit sa obtina felii de aceeasi greutate prin calcularea prealabila a taierii.
Posted in blog, carnea de vita | Tagged portionare carne, taiere cane | Lasă un comentariuFasonarea automata a carnii de vita
ianuarie 20, 2014 Posted in blog, carnea de vita | Lasă un comentariuProcesarea carnii congelate
ianuarie 20, 2014 Posted in blog, carnea de vita | Lasă un comentariuLasagna
ianuarie 17, 2014E inutil sa-i mai fac vreo reclama, lasagna e lasagna si cred ca nu exista cineva caruia sa nu-i placa sau sa nu fi gustat vreodata. Ingrediente 8 foi lasagna (Barilla am folosit) 1 portie ragu 100 gr parmezan … Continuarea
Posted in blog, Uncategorized | Lasă un comentariu