Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: aprilie 2014
Kronen GS10 Slicing Beef
aprilie 25, 2014 Posted in agricultura, animale vii, blog, bovine, carnea de vita, industria carnii | Lasă un comentariuHow to slice meat
aprilie 25, 2014 Posted in agricultura, animale vii, blog, bovine, carnea de vita, industria carnii, retete | Lasă un comentariuTransarea carnii de oaie
aprilie 24, 2014Acest film prezinta cum se transeaza o carcasa oaie:
Posted in blog, industria carnii | Lasă un comentariuRomania exporta peste 400.000 de vitei anual
aprilie 23, 2014Romania exporta anual peste 400.000 de vitei (metisi de carne sau rase specializate in productia de carne), in conditiile in care 70% din consumul intern de carne de vita este asigurat din import, afirma Dumitru Grigorean, presedintele Asociatiei Crescatorilor de … Continuarea
Posted in animale vii, blog, carnea de vita, industria carnii | Lasă un comentariuKNOW YOUR MEAT – Guide to Beef and Butcher Cuts
aprilie 18, 2014 Posted in agricultura, animale vii, blog, bovine, carnea de vita, industria carnii | Lasă un comentariuCuts of Meat – Off the Shelf: America’s Heartland
aprilie 18, 2014 Posted in agricultura, animale vii, blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuSfaturi, lectii despre carnea de vita
aprilie 17, 2014Sfaturi, lectii despre carnea de vita In primul rand, sunt opti parti ale vitei care sunt folosite pentru carne. Si bineinteles, o data ce stapaniti arta de a prepara fiecare bucata, aceea pe care a-ti aleso va fi mai usor … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita | Tagged carne bovina | Lasă un comentariuMeat Cutting demo – Beef Shortloin
aprilie 11, 2014 Posted in animale vii, blog, bovine, carnea de vita, industria carnii, retete | Lasă un comentariuMoussaka Recipe
aprilie 11, 2014 Posted in blog, bovine, carnea de vita, industria carnii, retete | Lasă un comentariuVaca culturistă, o încrucişare genetică teribilă a oamenilor de ştiinţă în folosul consumatorilor de carne
aprilie 10, 2014Muşchiuleţul de vacă este o delicatesă apreciată, care le aduce bani frumoşi comercianţilor. Şi, pentru că profitul este important, fermierii belgieni au „muncit” circa 100 de ani la crearea SuperVacii musculoase. Belgiana Albastră este rezultatul obţinut prin încrucişări genetice succesive … Continuarea
Posted in animale vii, blog, carnea de vita, industria carnii | Lasă un comentariuPrinter pentru marcare industriala portabil
aprilie 8, 2014Acest printer portabil HANDJET EBS 250 (inovatie germana) poate fi folosit pentru marcare industriala: Poate fi folosit aproape pe orice fel de suprafata (carton, metal, plastic, material textil)
Posted in blog, industria carnii | Lasă un comentariuDiferenta dintre etichete direct termice si etichete cu transfer termic
aprilie 8, 2014In acest film sunt prezentate doua metode de printare folosind etichete direct termice si cu transfer termic Eticehtele direct termice au o subtanta speciala in compozitie care se innegreste cand capul de printare aplica o anumita temperatura pe suprafata ei. … Continuarea
Posted in blog, industria carnii | Lasă un comentariu