Monthly Archives: iulie 2014

Reteta de ciorba de burta – Romanian traditional tripe soup recipe

Publicat în de Ciprian Gologan Posted in blog, retete | Lasă un comentariu

Kerala Beef Curry

Publicat în de Ciprian Gologan Posted in blog, retete | Lasă un comentariu

Ghidul complet al carnii de vita. Ce trebuie sa stii ca sa devii un specialist

Publicat în de andrei

Daca esti un iubitor de carne, trebuie neaparat sa cunosti cele mai bune sortimente pe care le gasesti in meniurile restaurantelor de top. Invata sa faci diferenta intre ele si sa le apreciezi proprietile unice. Antricot Alte denumiri din restaurante: Rib-Eye, Beauty … Continuarea

Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariu

Frăgezirea cărnii de vită

Publicat în de andrei

(Autor: Prof. univ. dr. ing. Maria Turtoi Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi) Fie că este vorba despre o friptură suculentă, fie de un cotlet fraged care „cade de pe os”, frăgezimea este adesea echivalată cu calitatea cărnii. Dar textura … Continuarea

Posted in blog, carnea de vita, industria carnii | Lasă un comentariu

Sheep slaughtering from almasoomtrade

Publicat în de Ciprian Gologan Posted in blog, industria carnii | Lasă un comentariu

Arthur Engineering Australia – Halal Cattle Slaughterhouse – Knocking box and Head restraint

Publicat în de Ciprian Gologan Posted in blog, industria carnii | Lasă un comentariu

Beef Steak with Garlic Soy Sauce

Publicat în de Ciprian Gologan Posted in blog, carnea de vita | Lasă un comentariu

How to Make Beef with Broccoli

Publicat în de Ciprian Gologan Posted in blog, industria carnii | Lasă un comentariu