Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: septembrie 2014
Ficat de viţel la tavă
septembrie 26, 2014Timp de preparare: 40 min Timpul de gatire: 30 min Gata in: 1 ore, 10 min INGREDIENTE 600 g ficat de viţel 100 ml lapte 100 ml vin roşu sare grunjoasă piper alb şi negru (boabe) 1 ceapă roşie 1 ardei verde iute 1 lingurita boia dulce 300 g … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuCheeseburger Recipe
septembrie 26, 2014 Posted in blog, retete | Lasă un comentariuVeal Chop Milanese Recipe by Chef Michael Symon
septembrie 26, 2014 Posted in blog, retete | Lasă un comentariuHow to Marinate a Good Steak : Savory Flavors
septembrie 19, 2014 Posted in blog, retete | Lasă un comentariuHow to Make Steak Marinade
septembrie 19, 2014 Posted in blog, retete | Lasă un comentariuTocana macelarului din coada de vita-Coda allaq Vaccinara
septembrie 10, 2014Tocana macelarului (vaccinaro – taietor de vaci). Traditia spune ca macelarul se alege cu al cincilea sfert (incluzand coada, burta, rinichii, inima,si alte bunatati demne de o Zahana.).secretul acestei tocanite este sa o fierbi cat mai mult sa se ingroase … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuAntricot dezosat la gratar cu sos Bearnaise
septembrie 5, 2014Ingrediente antricot dezosat feliat de mânzat 720 g ou 8 buc unt 60 g tarhon proaspăt 10 g ceapă echalote 20 g oțet 10 ml piper boabe Horeca Select 1 g vin alb 50 ml sare Horeca Select dupăgust Mod … Continuarea
Posted in blog, retete | Comentarii oprite