Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: octombrie 2015
10 motive sa mananci carne de vita
octombrie 30, 2015Cele mai noi trenduri in culturism sunt dietele fara carbohidrati pentru definire, si inlocuirea carnii de pui sau peste cu vita. Probabil ca vechii culturisti, precum Arnold Schwarzenegger sau Franco Columbu sunt amuzati de noile “descoperiri” de pe scena culturismului … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita | Lasă un comentariuoctombrie 30, 2015
Musaca de vinete si carne de vita Tipul rețetei: Felul principal Numarul de porții: 4 porții Timpul de preparare: 30 minute Timpul de gătire: 1 oră Gata în: 1 h, 30 m Dificultate: Ușor Printează pagina Ingrediente: 1 vanata mare … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuGhid Bune Practici în alimentația publică
octombrie 30, 2015Ghid Bune Practici alimentatia publica
Posted in blog, industria carnii, Uncategorized | Lasă un comentariuCarnea de vita, benefica in mentinerea siluetei
octombrie 20, 2015Carnea este principala sursă de proteină din alimentaţia omului, proteinele de origine animală sunt de calitate superioară şi conţin toţi aminoacizii esenţiali, aminoacizi pe care corpul uman nu-i poate sintetiza. Carnea de vită este o sursă indicat de fier. De … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita | Lasă un comentariuTocanita de vita
octombrie 19, 2015Tocanita de vita este una dintre mancarurile pe care le savuram cu mare placere toamna. Si cum la noi toamna a venit deja, am fugit la magazin si am cumparat o bucata frumoasa de carne de vita pe care am transformat-o rapid … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariuCâteva lucruri despre carne
octombrie 19, 2015Marmorarea La ce se referă termenul “marmorare”, când vorbim despre vită? De unde vine marmorarea? La ce e bună ea? E de căutat sau de ocolit? Întrebări scurte care caută răspunsuri la fel de scurte însă, dacă-i posibil, concludente. Da, … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, industria carnii, retete | Lasă un comentariuSistem automat de transare oaie
octombrie 14, 2015 Posted in blog, industria carnii | Tagged carcasa de oaie, transare oaie | Lasă un comentariuCarnea de vită, benefică în menţinerea siluetei
octombrie 14, 2015Carnea este principala sursă de proteină din alimentaţia omului, proteinele de origine animală sunt de calitate superioară şi conţin toţi aminoacizii esenţiali, aminoacizi pe care corpul uman nu-i poate sintetiza. Carnea de vită este o sursă indicat de fier. … Continuarea
Posted in carnea de vita | Tagged alimentatie, bio, carne, organism, proteine, silueta, vita, vitamine | Lasă un comentariuStructura unui depozit frigorific
octombrie 9, 2015 Posted in blog, industria carnii | Tagged constructie, depozit frigorific, structura depozit | Lasă un comentariuComerciantii, obligati sa vanda carne din productia romaneasca
octombrie 8, 2015Plenul Senatului a adoptat, o propunere legislativa prin care marii comercianti sunt obligati sa vanda carne, fructe si legume in proportie de minimum 51% din productia romaneasca.Propunerea pentru completarea Legii 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare, care il are ca initiator … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, industria carnii | Lasă un comentariu