Samcom AS Botosani – Specialistii in industria carnii
calitate la cel mai bun pret, fara compromis
Monthly Archives: noiembrie 2015
Vita la cuptor in suc propriu
noiembrie 30, 2015Vita la cuptor in suc propriu 500 gr ceafa de vita/manzat 1 ceapa medie 2 catei usturoi 1/2 legatura patrunjel cateva ace de rozmarin 1 lingura capere 1 lingurita pasta de ansoa (sau 2 fileuri de ansoa in ulei) … Continuarea
Posted in blog, retete | Lasă un comentariunoiembrie 26, 2015
Tocanita de vita stroganoff (beef stroganoff) Este o mancare simpla in care se foloseste carne de vita taiata fasii subtiri. Daca nu aveti carne de vita bine marinata va recomand sa folositi carne tocata de vita pentru aceasta reteta. … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita, retete | Lasă un comentariuAlimentatia vacilor
noiembrie 19, 2015Particularitatile valorificarii hranei. Bovinele au cateva particularitati de hranire diferite de ale altor categorii de animale date de specificul consumului si al digestiei. Prin capacitatea mare a tubului digestiv, in special a rumenului, bovinele pot consuma cantitati mari de nutreturi … Continuarea
Posted in animale vii, blog | Lasă un comentariu10 motive sa mananci carne de vita
noiembrie 17, 2015Cele mai noi trenduri in culturism sunt dietele fara carbohidrati pentru definire, si inlocuirea carnii de pui sau peste cu vita. Probabil ca vechii culturisti, precum Arnold Schwarzenegger sau Franco Columbu sunt amuzati de noile “descoperiri” de pe scena culturismului … Continuarea
Posted in blog, carnea de vita | Lasă un comentariuChifteluțe dietetice de vită la cuptor
noiembrie 6, 2015Tipul rețetei: Antreuri Numarul de porții: 2 porții Timpul de preparare: 10 minute Timpul de gătire: 30 minute Gata în: 40 minute Dificultate: Foarte ușor Printează pagina Ingrediente: 500 g carne de vită (de preferat fără pielițe și … Continuarea
Posted in industria carnii, retete | Lasă un comentariunoiembrie 6, 2015
CREŞTEREA VIŢEILOR SUGARI Calitatea colostrului Colostrul este o secreţie a glandei mamare de culoare gălbuie, bogată în săruri minerale şi substanţe proteice. Colostrul conferă viţelului imunitate faţă de multe boli. Colostrul elimină meconiul care se găseşte în partea terminală a … Continuarea
Posted in animale vii | Lasă un comentariuSupă de vită cu tăiței de casă
noiembrie 5, 2015Ingrediente – Supă de vită cu tăiței de casă 4-5 felii țelină 1 păstârnac 1 pătrunjel rădăcină 3-4 morcovi mici 1 ceapă mare sare apă 1 kg carne vită (cap de piept și rasol) Ingrediente tăiței de casă … Continuarea
Posted in carnea de vita, retete | Tagged reteta, supa, taitei de casa, vita | Lasă un comentariu