continut_prima_pagina

Articol scris luni, 6 februarie 2012, de catre Catalin Mazilu

SC SAMCOM AS S.R.L. a fost înființată în anul 2003 ca urmare a dorinței de a comercializa cea mai buna carne din Romania. Corectitudinea, seriozitatea, perseverenta si mai ales calitatea au facut ca volumul vanzarilor sa creasca, tot odata si portofoliul de clienti s-a largit considerabil.

In anul 2005 am hotarat externalizarea abatorizarii si achizitiei, astfel a luat nastere SC DADYCOM S.R.L., SAMCOM AS ramanand cu distributia la nivel national a carcasei si produselor rezultate din transare.

Transarea si abatorizarea se fac in unitati care corespund standardelor europene, cu cele mai moderne spatii si utilaje:

– Abatorul este de categoria A si a primit avizul celor mai de elita clienti din tara in urma inspectiilor de colaborare

– Sala de transare are un flux tehnologic avansat care asigura produse transate de calitate si diversitate.


Gama de produse si subproduse din carne de vita si oaie este comercializata sub diferite forme de ambalare: ambalate individual, vidate (caserole vacumate), vrac (in naveta tip Euro – refrigerate sau congelate). Sistemul ISO 22000:2005, implementat pe cele doua firme urmareste si asigura CALITATE LA CEL MAI BUN PRET FARA COMPROMIS.Fluxul continuu de abatorizare este asigurat de achizitii din tara dar si din ferma noastra proprie care a fost infiintata in anul 2006. Misiunea fermei este pentru cresterea si ingrasarea taurasilor destintati abatorizarii.In acest scop, firma are culturi de furaje, care asigura o hrana sanatoasa si ecologica ce da savoare si gust carnii.De asemenea, detinem parc de autoutilitare frigorifice pentru transportul marfii la clientii nostri.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>